Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden

Civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor uw civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden, dan bent u bij VDA Infra aan het juiste adres. VDA Infra beschikt naast haar eigen materieel over een machinepark met de meest uiteenlopende hulpstukken die zij extern betrekken, variërend van 1,5 tot 50 tons machines. Hierdoor kan dan ook voor elk project de juiste machine met hulpstukken worden ingezet. Voor de uitvoering van specialistische werkzaamheden beschikt VDA Infra over een netwerk van bedrijven die zij daarvoor kan inzetten.

Wij realiseren projecten met de meeste efficiëntie en hoogste kwaliteit

Dankzij ons netwerk kunnen wij de diverse projecten met de meeste efficiëntie en hoogste kwaliteit realiseren. Vaak kiezen relaties voor een volledig project dat begint bij sloop- en/of rooiwerkzaamheden en dat eindigt bij bijvoorbeeld de aanleg van: een bedrijfsterrein, een waterpartij met natuurvriendelijke oevers of het bouw- en woonrijp maken van een terrein. VDA Infra kan u van dienst zijn voor al uw sloop-, rooi-, grond-, riolerings- en verhardingswerkzaamheden maar ook voor werkzaamheden met betrekking tot het zaaiklaar maken en inzaaien van allerlei soorten oppervlaktes. Ook kunt u bij VDA Infra terecht voor het inhuren van grondverzetmachines inclusief bediening en de levering van alle soorten bouwstoffen.

VDA Infra betrouwbare partner voor de civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden

VDA Infra is voor de civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden een betrouwbare partner die inmiddels al een flinke klantenkring heeft opgebouwd. Haar klantenkring bestaat uit hoofdaannemers en overige bedrijven, (semi)overheden en particulieren.

 

VDA Infra logo
VDA Infra
Copyright VDA Infra 1963 - 2023 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring