Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Veenendaal

Weg en waterbouw werkzaamheden in de regio Veenendaal door VDA Infra

Moet er een nieuwe weg aangelegd worden? Of is het rioleringsnetwerk aan vervanging toe? Voor weg en waterbouw in de buurt van Veenendaal moet u beslist bij Aannemingsbedrijf VDA Infra zijn. Aannemingsbedrijf VDA Infra is in 1963 opgericht door H.C. van den Anker (Harry) en is na een tussentijdse samenwerking van circa10 jaar met C.G.W van den Anker (Chris) als medevennoot en na het uittreden van H.C. van den Anker in 1999, voortgezet onder de huidige naam VDA Infra. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als dé specialist voor weg en waterbouw van Veenendaal en omgeving. Zo realiseren wij al jarenlang verschillende projecten binnen de civiele cultuurtechniek. Overheden, waterschappen, particulieren, bedrijven en aannemers hebben hun weg op het gebied van weg en waterbouw in de buurt van Veenendaal naar ons weten te vinden. Het uitvoeren van vakkundig hoogwaardige grondwerken zorgt ervoor dat de verdere bouwwerkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden. Wilt u meer informatie over onze diensten binnen de weg en waterbouw in de buurt van Veenendaal? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website.

Weg, waterbouw en rioleringswerkzaamheden door VDA Infra in Veenendaal

Binnen onze weg en waterbouw diensten die wij leveren in Veenendaal en omgeving mogen de rioleringswerkzaamheden beslist niet ontbreken. Aannemingsbedrijf VDA Infra heeft voor het aanleggen van rioleringen binnen de weg en waterbouw in Veenendaal en omgeving altijd een passende oplossing. Wij kunnen het volgende leveren:

  • Standaard
  • Maatwerk
  • Beton
  • Kunststof

Riolering aanleggen wordt door VDA Infra vaak als een totaal plaatje gezien. Hierbij behoren dan ook de benodigde grond c.q. verhardingswerkzaamheden binnen de weg en waterbouw in Veenendaal en omgeving. Als specialist op het gebied van weg en waterbouw in de buurt van Veenendaal voeren wij ook andere rioleringswerkzaamheden uit zoals: het uitbreiden van bestaande rioleringssystemen, het vervangen van rioleringssystemen, een betonboring op het hoofdriool maken of het aanleggen/ herstellen van drainage en hemelwaterafvoeren.

Civieltechnische projecten binnen weg en waterbouw

Aannemingsbedrijf VDA Infra is gespecialiseerd in het uitvoeren van civieltechnische projecten binnen de weg en waterbouw in Veenendaal en omgeving. Zo kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van terreinen en het verzorgen van het grondwerk. Wij voeren hierbij het hele proces van A tot Z uit. Graag begeleiden wij projecten binnen de weg en waterbouw in Veenendaal en omgeving. Indien nodig kunnen wij met andere partijen werken. VDA Infra is ISO en VCA gecertificeerd en houdt zich bezig met civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden binnen de weg en waterbouw in de buurt van Veenendaal. Zij is gespecialiseerd in het beuken/ spanningsvrij maken van beton- en asfaltverhardingen met de Impactor 2000 en zijn daarmee actief in Nederland, Belgie en Duitsland. Meer informatie? Bekijk onze website.

Neem contact op

VDA Infra logo
VDA Infra

Stel uw vraag

Weg en waterbouw | Veenendaal

Copyright VDA Infra 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring