Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Verhardingswerk

Verhardingswerk zoals straatwerk en terreinverhardingen met verschillende materialen

Verhardingswerk en straatwerk uitbesteden? Op zoek naar een specialist voor verhardingswerk en terreinverhardingen? Aannemingsbedrijf VDA Infra is sinds 1963 actief in verhardingswerk en staat bekend om de hoge kwaliteitseisen. VDA Infra is ISO en VCA gecertificeerd en houdt zich bezig met civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden en verhardingswerk zoals straatwerk of andere terreinverhardingen. Tijdens elk project denken wij graag met onze klanten mee over de hoogst mogelijk haalbare kwaliteit en efficiëntie. Ook moet een goede prijs - kwaliteit verhouding gewaarborgd worden. Wilt u graag een nieuwe terreinverharding aan laten leggen? Of asfalt op uw parkeerplaats? Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen verhardingswerk voor verschillende opdrachtgevers en doelen. In de afgelopen jaren hebben wij al vele terreinen voorzien van zeer goede verhardingen. Bent u benieuwd naar ons verhardingswerk? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Vakkundig verhardingswerk

Als er verhardingswerk uitgevoerd moet worden is het belangrijk dat dit op een zeer goede wijze gebeurt. Terreinverharding en straatwerk heeft namelijk zowel een functioneel karakter als een positieve werking op de uitstraling van een terrein. Daarom is het van belang dat u vooraf bedenkt hoe het terrein eruit moet komen te zien en wat uw functionele eisen zijn. Als wij verhardingswerk mogen verzorgen komen wij dit graag met u bespreken. Wij hebben namelijk een grote verscheidenheid in verhardingsmaterialen. Ook is er keuze uit kleuren voor verhardingswerk. Als u verhardingswerk door ons laat verzorgen kunt u kiezen uit de volgende soorten verhardingen:

  • Halfverhardingen;
  • Bestratingen;
  • Industrieplaten;
  • Asfalt;
  • Beton

Welke materialen wij gebruiken bij straatwerk en/of terreinverharding hangt af van meerdere factoren. Meer hierover en over straatwerk en terreinverharding leest u op onze website. Wilt u een afspraak voor verhardingswerk? Neem dan contact op. Wij bespreken graag op welke wijze en met welke materialen wij het beste verhardingswerk kunnen verzorgen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

VDA Infra logo
VDA Infra

Stel uw vraag

Verhardingswerk

Copyright VDA Infra 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring