Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Rioleringswerken

Rioleringswerken binnen nieuwbouwprojecten uitgevoerd door het vakkundige team van VDA Infra

Wilt u een riolering aan laten leggen? Een specialist nodig voor rioleringswerken? Bekijk dan eens de website van VDA Infra. VDA Infra is een specialist op het gebied van verschillende civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden zoals rioleringswerken. Voor verschillende rioleringswerken hebben wij altijd een passende oplossing. Al vele jaren zijn wij actief in het aanleggen van rioleringen maar ook in het uitbreiden en vervangen hiervan. Met succes zijn wij al vele klanten van dienst geweest met rioleringswerken. Graag verzorgen we dit ook voor u.

Moet uw rioolstelsel gerenoveerd worden? Compleet nieuw riool laten aanbrengen? Met onze zeer goede service kunnen wij onze klanten / relaties ten alle tijden van dienst zijn. Voor rioleringswerken komen wij graag langs om de situatie te bekijken en het eventuele probleem op te sporen. Met ons team bestaande uit deskundige medewerkers kunnen wij dit van A tot Z uitvoeren. In de afgelopen jaren hebben wij rioolwerk voor diverse nieuwbouwprojecten mogen verzorgen.

Soorten rioleringswerken

Om comfortabel te kunnen wonen is een goed werkende ondergrondse infrastructuur zeer belangrijk. Het team van VDA Infra kan verschillende soorten rioleringssystemen verzorgen. Onder rioleringsprojecten valt o.a. het aanleggen van een riolering. Wij adviseren onze klanten graag over een passend systeem en combineren dit met de nieuwste technieken. Zo kunt u kiezen uit verschillende systemen zoals:

  • Maatwerk
  • Gres
  • Beton
  • Kunststof

Bij deze rioleringswerken horen ook de benodigde grond c.q. verhardingswerkzaamheden. Heeft u al een bestaand rioolnet? Wilt u deze uitbreiden? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Naast het aanleggen van nieuwe rioleringssystemen verzorgt VDA Infra ook het uitbreiden van bestaande rioleringssystemen, het vervangen van rioleringssystemen, een betonboring op het hoofdriool maken of het aanleggen/ herstellen van drainage en hemelwaterafvoeren. Tevens kunnen voor u de huisaansluiting(en) gerealiseerd worden.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

VDA Infra logo
VDA Infra

Stel uw vraag

Rioleringswerken

Copyright VDA Infra 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring