Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Grondwerken

Grondwerken in eigen beheer uitgevoerd door VDA

Grondwerken uit laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf? Succesvolle bouwprojecten beginnen met vakkundig uitgevoerde grondwerken. Voor grondwerken bent u bij Aannemingsbedrijf VDA Infra beslist aan het juiste adres. Wij verrichten al sinds 1963 grondwerken en leveren hiervoor kwalitatief hoogwaardige diensten. Op het gebied van ervaring en service is er een goede naam opgebouwd door hoge kwaliteitseisen te stellen aan zowel de werkwijze als de oplevering van de gerealiseerde werkzaamheden (projecten), met als gevolg een hoge tevredenheid bij alle relaties. Op het gebied van grondwerken staat ons team en uitgebreide machinepark garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Grondwerken en meer door VDA

Op het gebied van grondwerken voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Een aantal grondwerkzaamheden waar VDA Infra ruime ervaring mee heeft op een rij:

  • Verwerken van grond in kades, dijken en of andere grondlichamen;
  • Verbeteren of verzwaren van dijktaluds;
  • Profileren en egaliseren van terreinen;
  • Ingraven van kabels en leidingen;
  • Ontgraven en aanvullen van bouwputten en cunetten;
  • Ontgraven van sloten, waterpartijen en natuurvriendelijke oevers;

Waar het op neer komt is het ontgraven, vervoeren en verwerken van grond en/of secundaire bouwstoffen. Met deze werkzaamheden is sinds 1963 de basis van het bedrijf gelegd. Grondwerken voeren wij dus al vele jaren uit. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten op het gebied van grondwerken uitgevoerd. Wilt u meer informatie over grondwerken dat wij kunnen uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Op het gebied van grondwerken zijn wij beslist uw aangewezen partner!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

VDA Infra logo
VDA Infra

Stel uw vraag

Grondwerken

Copyright VDA Infra 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring