Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Civiel Cultuurtechniek

Civiel cultuurtechniek door VDA Infra

Vandaag de dag zijn wij een bedrijf dat zich op alle voorkomende werkzaamheden binnen de infra- / civiel- en cultuurtechniek richt. Nieuwe riolering aan laten leggen? Asfalt vervangen op uw terrein? Of het nu gaat om grondwerk, rioleringswerk of straat-/verhardingswerk in de infra-/civiel- en cultuurtechniek wij beschikken over eigen materieel en materieel uit een externe machinevloot om dit naar wens uit te kunnen voeren. Hierdoor kan dan ook voor elk civiel cultuurtechniek project de juiste machine met hulpstukken worden ingezet. Aannemingsbedrijf VDA Infra is in 1963 opgericht door H.C. van den Anker (Harry) en is na een tussentijdse samenwerking van circa10 jaar met C.G.W van den Anker (Chris) als medevennoot en na het uittreden van H.C. van den Anker in 1999, voortgezet onder de huidige naam VDA Infra.

VDA met ruim halve eeuw ervaring in civiel cultuurtechniek

Aannemingsbedrijf VDA Infra heeft inmiddels veel ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden binnen de civiel cultuurtechniek. Het aanleggen van een bedrijfsterrein, een waterpartij met natuurvriendelijke oevers, een dijkverbetering het bouw- en woonrijp maken van een terrein en het leveren en/of afvoeren van grond of bouwstoffen. Wij weten als geen ander hoe we om moeten gaan met de omgeving en passen hoogwaardige materialen toe.

Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers de partij om werkzaamheden aan uit te kunnen besteden. Tevens kunnen wij onze klanten voorzien van advies op het gebied van civiel- en cultuurtechniek. VDA Infra denkt mee om de diensten voor haar relaties met de hoogst mogelijke kwaliteit en efficiëntie te realiseren, zodat een goede prijs - kwaliteit verhouding is gewaarborgd. VDA Infra is voor de civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden een betrouwbare partner die inmiddels al een flinke klantenkring heeft opgebouwd. Onze klantenkring bestaat uit hoofdaannemers en overige bedrijven, (semi)overheden en particulieren.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

VDA Infra logo
VDA Infra

Stel uw vraag

Civiel Cultuurtechniek

Copyright VDA Infra 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring