Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Schalkwijk

Aannemer VDA Infra bij u in de buurt van Schalkwijk

Aannemer in de buurt van Schalkwijk nodig die voor u straatwerk kan verzorgen? Of bent u op zoek naar een vakkundige aannemer in de buurt van Schalkwijk die actief is op het gebied van rioleringswerkzaamheden? Aannemingsbedrijf VDA Infra is al sinds 1963 hét aangewezen adres in de buurt van Schalkwijk en omgeving. Als dé aannemer van de omgeving houden wij ons al vele jaren bezig met grondwerkzaamheden, bestratingen en rioleringen. Doordat wij zelf over materialen en kennis beschikken kunnen wij een totaalpakket aan oplossingen bieden. Onze vakmensen zijn allround als aannemer en een expert op het gebied van grondwerk. De aannemer van ons team werkt met een geavanceerd machinepark en levert goede kwaliteit. Mede hierdoor zijn wij als aannemer een bekend begrip in Schalkwijk en omgeving.

Aannemer VDA in de regio Schalkwijk staat garant voor veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staat centraal bij ons als aannemer in de buurt van Schalkwijk. Als aannemer willen wij onze naam in Schalkwijk en omgeving hoog houden. Wij werken daarom dan ook als aannemer uitsluitend met vakmensen. We werken met verschillende vakmannen zoals:

Door te investeren in opleidingen en op de hoogte zijn van nieuwe technieken streven wij naar het kunnen onderscheiden van andere. VDA Infra is ISO en VCA gecertificeerd en houdt zich bezig met civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden. Zij is gespecialiseerd in het beuken / spanningsvrij maken van beton- en asfaltverhardingen met de Impactor 2000 en zijn daarmee actief in Nederland, België en Duitsland.

Aannemer voor grondwerk en meer in de regio Schalkwijk

Op zoek naar een aannemer in de buurt van Schalkwijk voor grondwerk, straatwerk of aanleg van een rioleringsnet? Een bestrating laten aanbrengen? Graag zetten wij als aannemer onze expertise in. Zo hebben wij veel ervaring met machinaal bestraten. Wij werken met speciale straatmachines en zorgen voor een prettige leefomgeving en werkomgeving. Een mooie en goede verharding zal jaren lang een positieve uitstraling en/of een functioneel gebruik van uw project moeten bieden. Meer informatie over onze diensten? Een afspraak met ons als aannemer in de buurt van Schalkwijk? Neem gerust contact op. U kunt zich als opdrachtgever dan ook vakkundig door VDA Infra laten adviseren over de meest geschikte mogelijkheden voor uw project, waarbij VDA Infra streeft naar een pasklare en duurzame oplossing.

Neem contact op

VDA Infra logo
VDA Infra

Stel uw vraag

Aannemer | Schalkwijk

Copyright VDA Infra 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring