Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Aannemer

Aannemer voor civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden

Aannemer nodig om verschillende grondwerkzaamheden uit te laten voeren? Civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden uitbesteden aan vakkundige en ervaren aannemers? Bekijk dan eens de website van Aannemingsbedrijf VDA Infra. Aannemingsbedrijf VDA Infra bestaat uit een groep ervaren aannemers die zich al vele jaren bezig houden in dit vak. Door onze ruime ervaring en expertise dat wij hebben opgedaan tijdens diverse projecten kunnen wij een groot aantal klanten en klantwensen van dienst zijn. Zo kunnen we de complete uitvoering verzorgen van:

Hierbij maken onze aannemers gebruik van modern apparatuur en technieken. Meer informatie over onze aannemers? Bekijk dan onze website. Wij zijn al sinds 1963 een bekend begrip in de omgeving door hoge kwaliteitseisen te stellen aan zowel de werkwijze als de oplevering van de gerealiseerde werkzaamheden (projecten), met als gevolg een hoge tevredenheid bij alle relaties.

Aannemers voor grond- en rioolwerk

Grondwerk kunt u met een gerust hart aan onze aannemers overlaten. Onze aannemers kunnen grondwerk van A t/m Z voor u verzorgen. Of het nu gaat om het verzorgen van grondwerk voor het bouwen van een huis of het ontgaven van sloten, door onze aannemers kunnen wij dit allemaal verzorgen. Door kennis van onze aannemers in combinatie met het juiste materieel maken ons dé partner op het gebied van grondwerken. Aannemers nodig voor verhardings- en straatwerk? Onze aannemers kunnen hierbij helpen tijdens zowel kleine als grote projecten. Op het gebied van rioolwerk bieden onze aannemers een totaalpakket aan. Dat betekend zowel de aanleg van riolering als inspectie en onderhoud. Naast het aanleggen van nieuwe rioleringssystemen verzorgt VDA Infra ook het uitbreiden van bestaande rioleringssystemen, het vervangen van rioleringssystemen, een betonboring op het hoofdriool maken of het aanleggen/ herstellen van drainage en hemelwaterafvoeren. Tevens kunnen voor u de huisaansluiting(en) gerealiseerd worden. Meer hierover of over andere diensten van onze aannemers leest u op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

VDA Infra logo
VDA Infra

Stel uw vraag

Aannemer

Copyright VDA Infra 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl- Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring - Cookieverklaring